The 2-Minute Rule for darbs ārzemēs

Wiki Article



Pievienotās vērtības nodoklis – nodokļa likme ir 21%, atsevišķos gadījumos tiek piemērota samazinātā likme nine% apmērā (piemēram, pārtikas produktiem, grāmatām, medikamentiem);

Darba ilgums līdz novembrim. Uzņemums piedāvā: Stabilu atalgojumu, draudzīgu darba kolektīvu, sociālas garantijas, nodrošinātu dzīvesvietu. Pieteikties darbam Anglijā: CV…

Ja ar jūsu dosjē ir kāda problēma, tad var paiet līdz pat four mēnešiem, līdz iestādes ar jums sazinās; jūs jāinformē par to, cik procedūra izmaksās; iestādes, iespējams, jums prasīs papildu dokumentus; four mēnešu laikā pēc jūsu pieprasījuma saņemšanas jāpieņem lēmums (līdz pat 3 mēnešu laikā, ja jums ir tiesības iesniegt pieprasījumu, izmantojot Eiropas profesionālo karti); ja jūsu pieprasījums tiek noraidīts, iestādēm jāpaskaidro iemesls. Ja iestādes nolemj, ka earlierāv būtiskas atšķirības starp jūsu valstī izvirzītajām prasībām jūsu kvalifikācijas saņemšanai un prasībām uzņemošajā valstī, tās var likt, lai nokārtojat zināšanu pārbaudījumu vai izejat praksi. Tādā gadījumā iestādes nepieņems galīgo lēmumu, kamēr nebūsiet izpildījis šīs papildu prasības. Uzmanību

Vairumā gadījumu Jūsu darba līgums tiks sagatavots un parakstīts, ierodoties Nīderlandē. Dažto be aģentūras ar kurām sadarbojas Robin, lūdz cilvēkus parakstīt vienošanos par darba uzsākšanu, pirms došanās uz Nīderlandi. Mūsu kolēģi sniegs jums visu nepieciešamo tellāciju.

Turklāt, dodoties strādāt uz Nīderlandi ar Lietuvas starpniecības aģentūras palīdzību, varēsiet izmantot nodokļu atvieglojumus, kas ir aptuveni darbs Niderlande fifteen eiro nedēļā. Tātad, iekārtojoties darbā ar starpnieka palīdzību, nopelnīsit vairāk, nekā darbinieki, kuri iekārtojušies darbā pašrocīgi.

Par ceļu var samaksāt no algas! Lielisks darbs Niderlandē! Var BEZ angļu valodas zināšanām un BEZ iepriekšējas pieredzes! Darbs ir priekš sievietēm (sakarā ar dzīves vietu) Pilsēta: Venlo, Nīderlandē Tomātu novākšana un pakošana siltumnīcās...

Kopumā darba tirgus Anglijā attīstās, pārorientējoties uz pašnodarbinātību un augsti kvalificētiem, uz tehnoloģijām orientētiem amatiem.

Sociālās apdrošināšanas numura (BSN numura) iegūšanu organizē Nīderlandes pagaidu nodarbinātības aģentūra.

Latvijas nepilsoņiem ir ierobežota piekļuve Nīderlandes darba tirgum. Darbam Nīderlandē ES nepilsoņiem ir nepieciešama uzturēšanās atļaujas ar tiesībām strādāt.

Nīderlande Darbs Nīderlandē Darbs ārzemēs Nīderlandē – vakances un noteikumi Perform IN piedāvā darbu tiem, kas meklē darbu ārzemēs, Nīderlandē Mums ir daudz dažādu vakanču Nīderlandes (Holandē) siltumnīcās, fabrikās, noliktavās un būvlaukumos, mums ir nepieciešami: noliktavas darbinieki, komplektētāji, Read through far more…

Jāpaziņo Latvijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldei savas dzīvesvietas adrese darba piedavajumi Nīderlandē, ja uzturēšanās ārpus Latvijas ir ilgāka par trim mēnešiem.

Meklējam darbiniekus celtniecības nozarē. Tiek nodrošināta dzīvesvieta un darba automašīna. Atalgojums 2300-3000€ pēc nodokļu nomaksas. Visus intresentus, lūdzu, zvanīt uz zemāk norādīto numuru.

GALVENIE DARBA LĪGUMA NOTEIKUMI Ikvienam ES pilsonim ir tiesības strādāt citā ES dalībvalstī ar tādiem pašiem nosacījumiem, kādi attiecas uz šīs valsts pilsoņiem.

Mūsu klients, ID Logistics, aicina darbā elektriskā pacēlāja vadītājus! Darba pienākumos ietilpst pasūtījumu komplektēšana un citi vispārīgi noliktavas darbi. ID Logistics – loģistikas uzņēmums, kas strādā ar dažādu nozaru precēm….

Report this wiki page